مرکز تخصصی طراحی سایت

طراحی انواع سایت های شرکتی / فروشگاهی / پزشکی / خبری / شخصی و ...

مرکز تخصصی طراحی سایت

طراحی انواع سایت های شرکتی / فروشگاهی / پزشکی / خبری / شخصی و ...

طراحی انواع سایت های شرکتی / فروشگاهی / پزشکی / خبری / شخصی و ...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

دستگاه نوروفیدبک

 

دستگاه نوروفیدبک یا بازخورد عصبی دستگاهی است که برای بیماران مبتلا به اختلالات خاص دستگاه عصبی مرکزی (CNS) طراحی گردیده است. کارکرد دستگاه نوروفیدبک به این صورت است که اطلاعات عصبی به بیماران بازخورد داده می شود تا یاد بگیرند به چه طریقی کارکرد مغز خود را اصلاح نموده و بهبود ببخشند. از جمله بیماری هایی که می توان با استفاده از دستگاه نوروفیدبک درمان نمود اختلال کم توجهی ، بیش فعالی ، اختلالات اضطرابی ، افسردگی ، میگرن ، صرع ، هراس ، سندرم تورت ، اختلالات خواب ، اختلالات مربوط به سوء مصرف مواد ، استرس و ... می باشد.

دستگاه نوروفیدبک فقط محدود به درمان بیماری های عصبی نیست بلکه برای بهبود عملکرد مغز نیز می توان از آن بهره برد. برای مثال ارتقاء عملکرد ورزشی در ورزش هایی که نیاز به تمرکز بالا دارند مانند شطرنج و تیراندازی و همچنین بهبود عملکرد موسیقی و ...

 

فروش دستگاه نوروفیدبک

 

درمان با نوروفیدبک

همان طور که در بخش قبل توضیح دادیم بسیاری از بیماری ها و اختلالات را می توان با دستگاه نوروفیدبک درمان نمود. از جمله بیماری ها و اختلالات دیگری که قابلیت درمان با دستگاه نوروفیدبک را دارند موارد زیر هستند:

درمان اوتیسم با نوروفیدبک

درمان اختلال یادگیری با نوروفیدبک

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

درمان اعتیاد با نوروفیدبک

درمان سکته مغزی با نوروفیدبک

درمان پارکینسون با نورورفیدبک

درمان مشکلات خواب با نوروفیدبک

درمان اختلالات اشتها با نوروفیدبک

درمان دردهای مزمن با نوروفیدبک

درمان آسیب های مغزی مانند آنوریسم یا ضربه مغزی با نورورفیدبک

 

نوروفیدبک یا دارو

بهبود عملکرد مغز تنها به دو روش استفاده از دستگاه نوروفیدبک و دارو امکانپذیر می باشد. بدیهی است که استفاده از داروها در بلند مدت نه تنها کمکی به بدن نمی کند بلکه ممکن است باعث ضرر و زیان ها و اختلالات دیگری نیز گردد. بنابراین برای افرادی که در پی درمان بیماری های عصبی و یا بهبود عملکرد مغز خود بدون هیچ عوارضی هستند این روش به شدت توصیه می گردد.

 

نحوه انجام نوروفیدبک

نحوه انجام نوروفیدبک با دستگاه نوروفیدبک به این صورت است که پس از گرفتن شرح حالی از بیمار، وی را روی یک صندلی راحت و در جایی آرام نشانده و سه عدد الکترود متصل می کنند. دو الکترود روی گوش ها و الکترود دیگر روی قسمتی از سر با توجه به نوع بیماری قرار می گیرند. پس از آن از بیمار خواسته می شود که به مانیتور روبروی خود نگاه کند. در مانتیور برنامه ای اجرا می شود که همانند بازی های کامپیوتری است با این تفاوت که در این برنامه بیمار باید با استفاده از نیرو و توانایی مغز خود بازی را هدایت کند. در هر مرحله که بیمار سعی کند در جهت بهبود عملکرد مغز خود پیش رود جایزه می گیرد که این امر بیمار را به ادامه بازی تشویق می کند.

تعداد جلسات برای درمان با دستگاه نوروفیدبک باید حداقل دو جلسه در هفته باشد. زمان جلسات حدودا 45 دقیقه به طول می انجامد. پس از بهبودی و قطع درمان فاصله جلسات بیشتر شده و به دوهفته یک بار و ماهی یک بار می رسد.

 

نوروفیدبک و اضطراب

همان طور که گفتیم یکی از بیماری هایی که با دستگاه نوروفیدبک قابل درمان است، اضطراب می باشد. تحقیقات نشان داده که 80 تا 90 درصد از اختلالات اضطراب توسط دستگاه نوروفیدبک درمان می شوند. درمان اضطراب با نوروفیدبک به صورتی انجام می شود که به بیمار یاد خواهد داد که موقعیت های سخت و چالش برانگیز از دید دیگری مشاهده کرده و واکنش متفاوتی با قبل به آنها نشان دهد.

 

عوارض نوروفیدبک

این مساله بدیهی است که هر دستگاهی عوارض مخصوص به خود دارد. اما دستگاه نوروفیدبک هیچ عوارضی ندارد. چرا که هیچ اشعه و سیگنالی را وارد بدن نمی کند و تنها سیگنال های زیستی بیمار را ثبت می کند. در واقع دستگاه نوروفیدبک برای برطرف کردن عوارض های ناشی از مصرف داروهای عصبی ساخته شده و عوارضی ندارد.

 

 

محمد اژدرلو ، خرید دستگاه نوروفیدبک ، پشتیبانی دستگاه نوروفیدبک ، نوروفیدبک ، خرید توروفیدبک ، فروش نوروفیدبک ، نوروفیدبک در شیراز ، خرید نوروفیدبک در شیراز ، فروش نوروفیدبک در شیراز ، پشتیبانی نوروفیدبک ، پشتیبانی نوروفیدبک در شیراز ، درمان با نوروفیدبک در شیراز

 

 

  • ۹۹/۰۴/۳۱
  • حامد تظرزاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی